Mobiele navigatie

Downloads & Vergunningen

WKA en Klantgegevens gegevens Juli 2021 

Download hier Algemene voorwaarden JobDirekt Volledig.
Download hier Verklaring betalingsgedrag Q3-2021.
Download hier G Rekening.
Download hier Uittreksel Kamer van Koophandel Q3-2021.
Download hier Verklaring SNA Q3-2021.
Download hier NBBU certificaat.
Download hier NBBU certificaat nw hercertificering.
Download hier NBBU certificaat nw hercertificering.
Download hier Vergunning DE Onbepaalde tijd.
Download hier Verklaring Steuer Finanzamt

 

Wat zijn WKA gegevens? 
WKA staat voor Wet Keten Aansprakelijkheid. Als een uitzendbureau, detacheringsbedrijf, onderaannemer of payrollbedrijf de premie loonheffingen niet afdraagt, kan de inlener alsnog aangeslagen worden voor het betalen van deze premies. Door bovenstaande gegevens ieder kwartaal te versturen naar onze opdrachtgevers en aan te bieden op onze website, laten we zien dat wij voldoen aan alle gestelde eisen. Zo hoeft u als opdrachtgever niet bang te zijn voor naheffingen van de belastingdienst!


Overige downloads: 
Download hier Werkurenbriefje JD.

 

Corona maatregelen

De uitbraak van het coronavirus (COVID-19) confronteert werkend Nederland in korte tijd met ingrijpende veranderingen en onzekere tijden wat betreft werk en inkomen. Het virus bedreigt onze gezondheid en heeft veel invloed op de economie. In sommige sectoren is het veel drukker, in andere sectoren ligt het werk stil. Voor veel uitzendkrachten heeft het coronavirus grote gevolgen.

In overleg met FNV, CNV, de Unie, LBV, ABU en NBBU hebben we het protocol ’Samen veilig doorwerken voor de uitzendbranche’ opgesteld en deze gaat per 6 mei 2020 in. Het protocol heeft een update gehad gebaseerd op de stand van zaken op 1 december 2020 en zal steeds zo snel als mogelijk worden gewijzigd wanneer nieuwe adviezen of maatregelen van kracht worden.

Het protocol biedt duidelijkheid aan uitzendkrachten, uitzendorganisaties en opdrachtgevers over veilig werken in de anderhalve-meter-economie. Het uitzendprotocol biedt duidelijkheid over wie op welk moment verantwoordelijk is voor het verstrekken en naleven van de informatie over coronamaatregelen. 

Opdrachtgevers zijn verplicht uitzenders voldoende informatie te geven over specifieke werkomstandigheden en veiligheidsmaatregelen op de werkplek en binnen de branche.

De uitzender is verplicht de uitzendkracht hierover te informeren en te controleren of de uitzendkracht deze informatie begrijpt. Dit heet doorgeleidingsplicht. Uitzendkrachten weten op die manier welke veiligheidsrisico’s er zijn op de (nieuwe) werkplek en met welke maatregelen zij rekening moeten houden.

Onderstaand de protocollen welke zijn uitgegeven door de stichting Doorzaam: 

Download hier Protocol coronamaatregelen uitzendkracht NL.
Download hier Protocol coronamaatregelen uitzendkracht Engels.
Download hier Protocol coronamaatregelen uitzendkracht Pools.
Download hier Protocol coronamaatregelen uitzendkracht Roemeens.
Download hier Protocol coronamaatregelen uitzendbranche.