Mobiele navigatie

Onze diensten

 Payroll- Uitzenden-Detacheren-Inhouse Service-Grensarbeiderschap 

Jobdirekt heeft vestigingen in Emmen (Nederland) maar ook in Haren en Wietze (Duitsland) en heeft inmiddels ruim 15 jaar ervaring in uitzenden, bemiddelen en personeelsmanagement. Momenteel verlonen wij diverse uitzendkrachten binnen zeer diverse branches en hebben ruime ervaring opgedaan in het bieden van Inhouse Services bij onze grotere klanten.

 

Door de vestigingen in zowel Nederland als Duitsland hebben wij een groot bereik van zowel opdrachtgevers en uitzendkrachten en kunnen we een goede match maken tussen vraag en aanbod. Wij bemiddelen aan beide kanten over de grens en geven daarbij voorlichting over het werken in het buitenland en helpen werkgever maar ook werknemer met de benodigde formulieren. Ook zijn we bekend met de cultuurverschillen en kunnen daar van beide zijden op in spelen.

 

In Duitsland zijn wij DIN-en –ISO gecertificeerd en in Nederland hebben we naast het NBBU lidmaatschap ook de NEN 4400-1 certificering ontvangen.

 

Redenen om voor Jobdirekt te kiezen:

Geen werkgeversrisico’s 

De expertise van een professional in de arbeidsmarkt

Geen administratieve rompslomp

Flexibele inzet van personeel

Eenvoudige werkwijze

Geen doorbetalingsverplichting bij ziekte, vakantie en feestdagen

Geen arbodienst

Geen afdrachten loonbelasting en premies sociale lasten

U betaalt alleen de gewerkte uren

U werkt met een vast contactpersoon of twee contactpersonen die uw organisatie goed kent en weet wat uw wensen en behoeften zijn

Persoonlijk contact met zowel de opdrachtgever als de uitzendkracht