Mobiele navigatie

SCHOONMAAKMEDEWERKERS VAKANTIEPARK AALDEN

Plaats: AaldenStartdatum: 23 April 2019Branche: SchoonmaakPeriode: Langere tijdOpleidingsniveau: N.v.t.
Aantal uren per week: 0 tot 10 uurWerkTijden: Maandagen en vrijdagen van 10:00 tot ca. 15:00SalarisIndiciatie: €10,83 (vanaf 22 jaar) Conform CAO RASContact persoon: Erna Nouse

Functieomschrijving:

STEEK JIJ GRAAG JE (SCHOONMAAK)HANDEN UIT DE MOUWEN?

Functie eisen:

Wat ga je doen? Voor het schoonmaken van accommodaties op een vakantiepark in Aalden zijn wij op zoek naar schoonmakers. De werkdagen zijn op maandag en vrijdag en de werktijden van 10:00 tot ongeveer 15:00 uur. Bij goed bevallen word je opgenomen in de vaste poule en zul je in principe elke maandag en vrijdag ingezet worden (afhankelijk van de drukte). Woon je in de omgeving, maar heb je geen vervoer? Er bestaat er een mogelijkheid dat vervoer geregeld wordt of dat je met iemand kunt meerijden.

- Bij voorkeur enige ervaring met het schoonmaken van vakantiehuisjes
- In bezit van rijbewijs B en eigen vervoer (sterke voorkeur)
- Voor langere tijd beschikbaar

Over het bedrijf:

Onze opdrachtgever verzorgt de schoonmaak op diverse vakantieparken in de regio.
Mocht je dus bij het ene park niet ingezet worden, dan bestaat de kans dat je op een ander park aan het werk kunt. Na de inleenperiode kun je in dienst komen van de opdrachtgever. Zonder ervaring zal het weekloon met loonheffingskorting bij een 9-urige werkweek rond de € 100,00 NETTO per week uitkomen (vanaf 22 jaar)

Extra informatie:

Ook als je geen vervoer hebt en je woont in de omgeving van Aalden, dan kun je solliciteren op deze vacature. Bij voldoende personen kunnen wij zorgen voor vervoer naar het park. Ben jij degene die wij zoeken? Mail dan jouw CV met motivatie naar info@job-direkt.nl of bel voor aanvullende informatie naar 0591-648395.

Ps Ben je alleen beschikbaar tijdens de vakanties of alleen op de maandag & vrijdag? Laat het ons dan ook direkt weten!

Meteen solliciteren!Naar het vacature overzicht