Mobiele navigatie

WITGOEDMONTEUR GEZOCHT!

Plaats: Noord NederlandStartdatum: 26 Augustus 2019Branche: TechniekPeriode: Langere tijd, met kans op vastOpleidingsniveau: Technisch inzicht en gevoel en in staat om machines te repareren.
Aantal uren per week: FulltimeWerkTijden: DagdienstenSalarisIndiciatie: Conform CAO Metaal en Techniek, uurloon rond de € 11.50Contact persoon: Jenni Hovenkamp

Functieomschrijving:

KRIJG JIJ ALS WITGOEDMONTEUR DE MACHINE OOK ALTIJD WEER DRAAIENDE?

Functie eisen:

Wij zijn wij per direct op zoek naar een witgoedmonteur.

Wat ga je doen? Oplossen van storingen aan witgoedapparaten bij particulieren. Dagelijks vertrek je uit Coevorden, maar klanten zitten in Noord Nederland. Je werkt met opdrachtbonnen en dit doe je zelfstandig. Je hebt een ingerichte bus tot jouw beschikking of bedrijfsauto.

Heb jij nog geen ervaring als witgoedmonteur? Dan zul je in de eerste periode meelopen met een ervaren monteur. Deze periode is afhankelijk van jouw achtergrond en werkervaring.

Kennis, ervaring..... wat verwachten wij van jou? Voor deze vacature vraagt de opdrachtgever om een representatieve kandidaat met een elektrotechnische achtergrond. Bij voorkeur heb je een opleiding Elektrotechniek op MTS niveau, maar een elektrotechnische opleiding (VMBO/LTS) en relevante werkervaring is al een goed begin! Als vanzelfsprekend moet je er geen moeite mee hebben om alleen te werken en om veel in de auto te zitten op weg naar de klant. Verder ben je representatief, klantgericht en heb je een flexibele instelling.

LET OP! Heb jij geen ervaring met elektra, maar ben jij een ervaren loodgieter?
Onze opdrachtgever is ook op zoek naar monteurs voor het installeren en repareren van Quookers!

Over het bedrijf:

Onze opdrachtgever is een gezond en druk bedrijf, goede sfeer en fijne collega’s. Ze zijn gespecialiseerd in de reparatie van witgoedartikelen door heel Nederland.

Extra informatie:

Wil jij intern opgeleid worden tot witgoedmonteur en hier een baan voor langere tijd aan overhouden?

Herken je je in de vacature of wil je meer informatie, bel of mail ons en we plannen een gesprek in. 0524-700217 of via info@job-direkt.nl

 

Meteen solliciteren!Naar het vacature overzicht