Mobiele navigatie

Enthousiaste horecamedewerkers zowel fulltime als parttime

Plaats: Regio Emmen-Hoogeveen-Westerbork (Nederland en Duitsland)Startdatum: 24 Februari 2020Branche: HorecaPeriode: Bij goed bevallen voor langere tijdOpleidingsniveau: Bij voorkeur horeca ervaring
Aantal uren per week: Parttime en Fulltime mogelijkWerkTijden: Dag-, avond- en weekend diensten / Overuren in overlegSalarisIndiciatie: Conform CAOContact persoon: Erna Nouse

Functieomschrijving:

Voor onze opdrachtgevers uit de regio Emmen-Hoogeveen-Westerbork zijn wij voor de op zoek naar enthousiaste horecamedewerkers voor op diverse locaties: terras (tussen 11.00 en 20.30 uur), tuinfeest, hotel, restaurant, café, evenement e.d.

Functie eisen:

Ervaring in de horeca, werk zien liggen en dit ook oppakken, kunnen lopen met dienbladen, verzorgd uiterlijk en spontaan karakter, flexibel inzetbaar, bereid zijn om tot het einde van het feest te werken, basis Horeca Duits i.v.m locaties net over de grens, in bezit van nette zwarte broek en zwarte schoenen.

Over het bedrijf:

Meerdere opdrachtgevers in de horeca,- catering of recreatiebranche

Extra informatie:

Ben jij die ervaren, enthousiaste, flexibel inzetbare horecamedewerker die zo veel mogelijk de horeca handen uit de mouwen wil steken? (ook bijvoorbeeld alleen in het weekend) Reageer dan op deze vacature door je CV met motivatie te sturen naar info@job-direkt.nl of bel voor meer informatie naar 0591-648395. Natuurlijk mag je ook langskomen op onze vestiging om kennis te maken.

Meerijden vanuit regio Emmen- Klazienaveen – Hoogeveen is vaak mogelijk

Let op onze reactie per mail komt helaas soms in je ongewenste mailbox terecht.

Meteen solliciteren!Naar het vacature overzicht