Mobiele navigatie

Montage vakmensen

Plaats: EmmenStartdatum: 30 September 2020Branche: OverigPeriode: Voor langere tijd bij goed bevallenOpleidingsniveau: N.v.t.
Aantal uren per week: 40 uurWerkTijden: 08.00 uur bij de klantSalarisIndiciatie: Afhankelijk van ervaringContact persoon: Erna Nouse

Functieomschrijving:

Voor het monteren van spanplafonds en traprenovatie

Functie eisen:

Wat ga je doen? Op diverse locaties in de 3 noordelijke provincies monteer je spanplafonds en/of verzorg je de traprenovatie bij de klant thuis. In eerste instantie zul je samen met een ervaren collega op pad gaan en alle kneepjes van het vak leren, om vervolgens zelfstandig naar de diverse klanten te gaan. Aangezien je aan het werk gaat bij de klant thuis of in zijn bedrijf moet je er tegen kunnen dat er wellicht "op je vingers" gekeken wordt. Je werkdag begint om 08.00 uur bij de klant en over het algemeen kom je dezelfde dag weer thuis. Mocht de locatie en/of de klus meer tijd in beslag nemen, dan wordt er voor een overnachting gezorgd.

Technisch inzicht, netjes werken, communicatief vaardig, een verzorgd uiterlijk, rijbewijs B en bij voorkeur ervaring in de afbouw, interieurbouw of andere aantoonbare relevante ervaring is een must.

Over het bedrijf:

Je komt te werken in een leuk familiebedrijf waar men met respect (en met humor) met elkaar omgaat. In de branche: Renovatie-bouw

Extra informatie:

Ben jij die aanpakker met de technische montage ervaring die wij zoeken, dan zien we jouw CV graag in onze mailbox: info@job-direkt.nl verschijnen.

Let op: onze reactie via de mail komt soms/helaas wel eens in de ongewenste mailbox terecht.

Meteen solliciteren!Naar het vacature overzicht