Mobiele navigatie

Aan de slag als uitzendkracht bij

Op het moment dat je voor ons aan het werk gaat, zijn wij juridisch gezien jouw werkgever. Dit betekent dat wij jouw salaris uitbetalen, jou ziek melden bij het UWV en de verplichte premies afdragen.  

Je ontvangt  loonstroken en jaaropgave(s) die je via je account  kunt openen. Je krijgt een contract met uitzendbeding.  Dit betekent dat je alleen de uren betaald krijgt die je werkt.

Het uitzendwerk heeft voordelen ten opzichte van andere dienstverbanden. De verloning die wekelijks plaatst vindt is heel transparant. Elk uur dat je werkt krijg je betaald. Daarnaast bouw je vakantie uren, vakantiegeld en kortverzuim op.

Het salaris is bij JobDirekt goed geregeld. Je krijgt dat wat jij verdient volgens de geldende normen/CAO’s. Het salaris wordt wekelijks achteraf betaald,  dit is omdat wij van tevoren niet kunnen zeggen hoeveel uren je gewerkt hebt. .

Werken tijdens corona

Als uitzendorganisatie zijn wij verplicht onze medewerkers te informeren over het protocol coronamaatregelen. Dit zijn de richtlijnen zoals gesteld door het RIVM. Uiteraard heeft iedere opdrachtgever aanvullende maatregelen aangepast op de werksituatie. 

Onderstaand de flyer zoals ontwikkeld door de stichting doorzaam. 

 Corona